slide
Blog

Blog

Ubytování v apartmánech – ideální dovolená v Krkonoších!

26.3.2024

Poznávejte kouzla našeho nejvyššího pohoří z pohodlí luxusního ubytování v apartmánech. Chystáte se na hory a sháníte to pravé ubytování? Prohlížíte si různé hotely i penziony, ale stále to není ono? Přijeďte k nám! Ubytování v apartmánech v Krkonoších je velmi oblíbenou variantou. Poskytne vám přívětivé zázemí, cenné soukromí, a přesto můžete svou dovolenou trávit společně s partou přátel či dalšími rodinami. Ve vile Máchovka se můžete těšit na tři plně zařízené apartmány a společné prostory s pestrým výběrem nejrůznějších aktivit. Rezervujte si svůj termín co nejdříve a zažijte i vy ideální dovolenouv Krkonoších!

Pestré sportovní aktivity s ubytováním v Krkonoších

26.2.2024

Krkonoše jsou nejen pohádkovou krajinou, ale také neodolatelným místem pro milovníky sportu a dobrodružství. Bez ohledu na roční období nabízejí tyto nejvyšší české hory bohatý výběr sportovních aktivit pro všechny generace. Ať už preferujete aktivní léto, nebo kouzelnou zimu, ideální dovolená na horách se neobejde bez útulného ubytování v moderních apartmánech.

Ubytování v soukromí v Krkonoších

30.1.2024

Hledáte ubytování v soukromí v Krkonoších, ve kterém najdete vše, na co si vzpomenete? Přijeďte k nám a zažijte zimní pohádku v našem nejvyšším pohoří! Vila Máchovka nabízí luxusní ubytování ve třech nově zrekonstruovaných apartmánech a nuda u nás rozhodně nehrozí. Pestrou nabídku aktivit najdete uvnitř vily i za jejími dveřmi. Užijte si báječný pobyt za každého počasí a rezervujte si včas svůj termín pro zimní či letní dovolenou, nebo nevšední víkend!

Ubytování u běžecké stopy v Krkonoších

18.12.2023

Patříte mezi ty, kteří s první sněhovou vločkou nedočkavě vytahují zimní vybavení a voskují běžky? Úplně vás chápeme, máme to také tak – u nás v Krkonoších, když napadne sníh, je škoda sedět za pecí. Pokud si chcete užít zimní sporty naplno, co si třeba rezervovat ubytování přímo u běžecké stopy a skvěle vybaveného zimního SKI areálu Máchovka?

Kam na výlet v Krkonoších?

24.11.2023

Hledáte inspiraci, kam na výlet v Krkonoších? Během pobytu ve vile Máchovka se rozhodně nudit nebudete. Toto komfortní ubytování nabízí svým hostům nejen bohaté sportovní i rekreační vyžití za každého počasí, ale také je navíc je skvělým výchozím bodem pro atraktivní výlety v našem nejvyšším pohoří.

Zimní aktivity v Krkonoších

17.10.2023

Těšíte se na zimní aktivity v Krkonoších? Užijte si chvíle volna u nás! Vila Máchovka se stane ideální základnou pro všechna vaše zimní dobrodružství. Rodiny s dětmi, kolektiv přátel i sportovní soustředění si tady přijdou na své.

Užijte si letní aktivity v Krkonoších

27.9.2023

Hledáte to pravé ubytování v Krkonoších? Přijeďte k nám! Vila Máchovka nabízí to pravé zázemí pro aktivní dovolenou i zasloužený relax. Čekají na vás tři nově zrekonstruované nezávislé apartmány, kde si přijdou na své i ti nejnáročnější hosté. Kvalitním ubytováním však naše nabídka teprve začíná! Užijte si letní aktivity v Krkonoších u nás!

Zažijte Krkonoše na kole

11.8.2023

Krkonoše jsou nejenom rájem pro pěší turisty, ale také pro vášnivé cyklisty. Malebná krajina, nádherné výhledy a různorodé terény čekají na ty, kdo se rozhodnou prozkoumat Krkonoše na kolech. Cyklistika na horách nabízí nejen adrenalinové sjezdy a náročné stoupání, ale také klidné průjezdy úchvatnou přírodou pro rodiny a rekreační jezdce.

Turistika v Krkonoších vás nemůže zklamat

22.7.2023

Krkonoše - toto nádherné pohoří rozprostírající se na pomezí České republiky a Polska, láká turisty z celého světa svou unikátní krásou a nezapomenutelnými zážitky. Turistika v Krkonoších je skutečným rájem pro milovníky přírody, dobrodruhy i rodiny hledající relaxaci v malebném prostředí.

Přijeďte si užít lyžování v Krkonoších

21.6.2023

Chcete si v zimě užít parádní dovolenou na lyžích? Když už jedete na hory, tak pojeďte rovnou na ty nejvyšší! Ovšem Krkonoše nejsou jenom o nejvyšší hoře Sněžce, ale najdete v nich spoustu krásných míst, kde si užijete perfektní lyžovačku. A jeden takový špičkový areál s přilehlým ubytováním přímo na sjezdovce je v Nové Pace. Užijte si luxusní lyžování v Krkonoších pár kroků od naší vily Máchovka.

12
Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3