slide
Blog

Ubytování u běžecké stopy v Krkonoších

18.12.2023

Patříte mezi ty, kteří s první sněhovou vločkou nedočkavě vytahují zimní vybavení a voskují běžky? Úplně vás chápeme, máme to také tak – u nás v Krkonoších, když napadne sníh, je škoda sedět za pecí. Pokud si chcete užít zimní sporty naplno, co si třeba rezervovat ubytování přímo u běžecké stopy a skvěle vybaveného zimního SKI areálu Máchovka?

Z bačkor rovnou na běžky a lyže

Nově zrekonstruovaná vila Máchovka nabízí mnoho sportovního vyžití i zázemí ke kvalitnímu odpočinku. Ve třech na sobě nezávislých apartmánech si dovolenou užijí rodiny s dětmi i party přátel. Díky jejímu umístění máte SKI areál Máchovka doslova za plotem, a tak stačí obout lyžáky či běžkařské boty a vyrazit za zimními radovánkami rovnou od vily.

Rezervovat pobyt 

Upravené běžkařské stopy jsou samozřejmostí

Proč si s sebou do naší vily nezapomenout běžky? Protože bílé Krkonoše jsou jak z pohádky a krásně si tu v zasněžené přírodě odpočinete od starostí. Nadšence do běžeckého lyžování však zaujmou ještě další důvody:

  • 100% upravené běžkařské stopy
  • Běžecké stopy jsou zasněžované a osvětlené
  • Běžkařské tratě v délce 1 km vhodné pro běžecké lyžování i bruslení
  • Pokud napadne hodně sněhu, jsou připravené tratě až v délce 10 km

Běžecké tratě, ski areály i relax přímo na ubytování

Rodinná vila Máchovka je strategicky umístěná přímo u ski areálu, ale pokud byste chtěli vyzkoušet i jiné sjezdovky, v dojezdu do 30 kilometrů jich je hned několik – více inspirace naleznete v sekci výlety. O běžkařské tratě, manšestr na sjezdovce a krásné výhledy na Krkonoše u nás není nouze.

Více o naší vile 

Sauna, kulečník i ping pong je u nás samozřejmostí

A večer po lyžování? Co se třeba prohřát v sauně, zrelaxovat u knihy v odpočívárně a pak si s horkým čajem či sklenkou vína zahrát stolní fotbálek, ping pong či kulečník? O zábavu jsme se postarali i nejmenším hostům, pro které je připravený vybavený herní koutek.

Zní to jako skvělá dovolená, že? Tak neváhejte a rezervujte si již nyní pobyt ve vile Máchvoka. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3