slide
Blog

Ubytování v apartmánech – ideální dovolená v Krkonoších!

26.3.2024

Poznávejte kouzla našeho nejvyššího pohoří z pohodlí luxusního ubytování v apartmánech. Chystáte se na hory a sháníte to pravé ubytování? Prohlížíte si různé hotely i penziony, ale stále to není ono? Přijeďte k nám! Ubytování v apartmánech v Krkonoších je velmi oblíbenou variantou. Poskytne vám přívětivé zázemí, cenné soukromí, a přesto můžete svou dovolenou trávit společně s partou přátel či dalšími rodinami. Ve vile Máchovka se můžete těšit na tři plně zařízené apartmány a společné prostory s pestrým výběrem nejrůznějších aktivit. Rezervujte si svůj termín co nejdříve a zažijte i vy ideální dovolenouv Krkonoších!

Komfortní ubytování v apartmánech v Krkonoších

Vila Máchovka nabízí ubytování ve třech luxusních apartmánech v Krkonoších. Je tou pravou volbou, pokud chcete najít komfortní ubytování od A do Z. Klid a pohodu v přírodě, nejrůznější zábavné aktivity uvnitř i venku na zahradě, a v neposlední řadě dokonalou relaxaci ve finské sauně s vymazlenou odpočívárnou. Velikosti apartmánů se liší, ale všechny disponují vybaveným kuchyňským koutem, ložnicí a vlastním sociálním zařízením. V každém najdete televizor a v celém objektu je k dispozici bezplatná wi – fi síť. Společné prostory vybízejí k chvílím odpočinku i zábavy. Čerstvý vzduch vás vyláká k posezení na prostorné terase či zahradě. Své chvíle dovolené také můžete trávit v příjemné atmosféře rozlehlé zimní zahrady. Tady také najdete dětský koutek či stolní fotbálek. K hrám vybízí také stolní tenis, kulečník a šipky v další společné místnosti. Těšíte se na venkovní aktivity nebo grilovačku? Velká zahrada je vám plně k dispozici a čeká, až objevíte všechny její zákoutí. I nejmenší objevitelé určitě budou nadšení.

Ubytování s dětmi v apartmánech v Kronoších

Ubytování v apartmánech v Krkonoších je jako stvořené pro aktivní dovolenou s dětmi. Ve vile Máchovka se zaručeně nudit nebudou. Pro naše nejmenší návštěvníky je nachystán báječný dětský koutek, stolní tenis nebo šipky. Ale uvnitř zábava nekončí! Na zahradním hřišti si můžete společně zahrát fotbálek, florbal nebo nohejbal. Potrénovat můžete i házení na basketbalový koš nebo petanque. Vaše ratolesti si také jistě zamilují trampolínu, skluzavku a menší horolezeckou stěnu. V zimě budou mít dostatek prostoru pro stavbu sněhuláka, pořádnou koulovačku a další zimní radovánky na nedalé sjezdovce či zimním stadionu. Zkrátka si u nás užijí dobrodružství uvnitř i za dveřmi vily. A vy? Najdete si chvilku pro sebe, ale užijete si i vzácný společný čas. A to ještě nemluvíme o tom, na co se můžete těšit v okolí našich apartmánů v Krkonoších!

Rezervujte si volný termín 

Celoroční ubytování v apartmánech Krkonoše

U nás se nebudete nudit v žádném ročním období! Apartmány Krkonoše lákají k ubytování celoročně, proto si na své přijdou milovníci zimy i léta. Odhalte krásy krajiny i v jarním či podzimním čase, určitě nebudete litovat. Tzv. mimosezóna nabízí v turisticky oblíbených místech větší klid bez davů turistů. A každé období maluje příroda jinými barvami, takže pokaždé objevíte další a další její krásy. Vila Máchovka je ideálním výchozím místem pro sportovní aktivity, výpravy do přírody, zdolávání vrcholů i klidné procházky. Zároveň si však můžete užít i výhody města. Nová Paka nabízí další sportoviště, ale i kulturní vyžití. Nahlédněte do plánu akcí v termínu vašeho pobytu a určitě něco vyberte. Navštívit můžete nejrůznější představení, koncerty, přednášky, městské akce či třeba muzeum. Vyznavači zlatavého moku jistě ocení návštěvu místního pivovaru. A milovníci dobrého jídla si také přijdou na své. V Nové Pace i okolí to zkrátka žije!

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3