slide
Blog

Užijte si letní aktivity v Krkonoších

27.9.2023

Hledáte to pravé ubytování v Krkonoších? Přijeďte k nám! Vila Máchovka nabízí to pravé zázemí pro aktivní dovolenou i zasloužený relax. Čekají na vás tři nově zrekonstruované nezávislé apartmány, kde si přijdou na své i ti nejnáročnější hosté. Kvalitním ubytováním však naše nabídka teprve začíná! Užijte si letní aktivity v Krkonoších u nás!

Letní aktivity ve vile Máchovka Krkonoše

U nás se rozhodně nudit nebudete. Letní aktivity ve vile Máchovka v Krkonoších vás nadchnou! Nabídka je totiž opravdu bohatá a podobnou byste těžko hledali jinde. Na co vše se můžete těšit?

Letní aktivity na zahradě vily: fotbal, florbal, basketbal, kroket, petanque, pro děti je připravena malá horolezecká stěna, skluzavka a trampolína.  Je možné využít ohniště a gril.
Letní aktivity mimo vilu: Tenisové kurty - hned za plotem, cvičná tenisová stěna volně přístupná - hned vedle vily, skatepark, hřiště na beach volejbal a hřiště na petanque -  to vše hned pod vilou, tři přírodní posilovny - přímo nad vilou, dětské hřiště U Žáby - nedaleko vily, mnoho cyklostezek v okolí, lesopark s možností procházek a houbaření, turisticky atraktivní okolí s možností mnoha výletů, koupání a rybaření v nedalekém rybníce.
Aktivity uvnitř vily, za každého počasí: sauna, stolní fotbálek, kulečník, šipky, stolní tenis, dětský koutek


Zahrajte si tenis! Naši hosté mohou využít čtyři permanentky na tenisové kurty zdarma. Dále se 50 m od vily nachází sportovní centrum, kde si můžete za poplatek zahrát plážový volejbal, pétanque, bowling či squash. Po sportovním výkonu se můžete občerstvit v místní restauraci nebo se zregenerovat na masáži. V zahradě naší vily na vás čeká menší hřiště na fotbal, florbal či basketbal. Dále si tady můžete zahrát kroket a pétanque. Vaše ratolesti také budou mít o zábavu postaráno. Vydovádět se můžou na klouzačce, trampolíně nebo malé horolezecké stěně.

Rezervace ubytování 

Další oblíbené letní aktivity v Krkonoších

Jaké další oblíbené letní aktivity v Krkonoších vás lákají? Rádi rybaříte? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Na nedalekém rybníku Fařina lze po předchozí domluvě zařídit povolenku na chytání. Tento rybník láká v létě i ke koupání a odpočinku u vody. Hned nad vilou začíná příjemný lesopark, jenž zve nejen k procházce v chládku, ale také k protažení těla ve třech přírodních posilovnách. Dále odtud můžete vyrazit na některou z oblíbených cyklistických nebo turistických tras. Protože co by byla návštěva našich nejvyšších hor bez pořádného výletu! Objevujte krásy Krkonoš pěšky nebo na kole!

Letní aktivity ve vile Máchovka v Krkonoších

Ve vile Máchovka v Krkonoších si užijete za každého počasí, jehož nepřízeň vás nemůže zaskočit. Uvnitř vily je vám k dispozici kulečníkový a pingpongový stůl, šipky a stolní fotbal. Pro děti je samozřejmostí dětský koutek, ve kterém si také užijí spoustu legrace. Dospělí hosté určitě ocení chvíle odpočinku ve finské sauně, jež je pro vás nachystána. Přijeďte si i vy užít letní aktivity ve vile Máchovka! Jestliže máte bližší dotazy ohledně aktivit, rádi je vám zodpovíme.

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3