slide
Blog

Zimní aktivity v Krkonoších

17.10.2023

Těšíte se na zimní aktivity v Krkonoších? Užijte si chvíle volna u nás! Vila Máchovka se stane ideální základnou pro všechna vaše zimní dobrodružství. Rodiny s dětmi, kolektiv přátel i sportovní soustředění si tady přijdou na své.

Zimní aktivity ve vile Máchovka v Krkonoších

Co vše na vás v zimním období ve vile Máchovka čeká? Pro lyžaře všech věkových kategorií je připraven kousek od vily Ski areál Máchovka, jenž poskytuje spoustu vyžití. Jestliže zavládnou dobré sněhové podmínky, můžete od vily po cestičce dojet na lyžích dokonce až na sjezdovku. Tuto výhodu určitě ocení děti i dospělí. Jednoduše nazujete boty, skočíte do lyží či snowboardu, a frčíte! A co vše vám Skiareál Máchovka nabízí?

  • Několik sjezdových tratí různé obtížnosti
  • Zasněžované a upravované svahy
  • Lyžařskou školu pro lyžaře i snowboardisty
  • Servis a půjčovnu lyží
  • Parkování zdarma pro lyžaře přímo u vleku
  • Občerstvení se skvělou kuchyní s výhledem a sjezdovku
  • Zajímavé běžecké tratě přírodou
  • A další bonusy, které sami objevíte!

Tento lyžařský areál je oblíbený mezi velkými i malými lyžaři. Své ratolesti můžete bez starostí svěřit do lyžařské školy, ve které se jim rádi budou věnovat zkušení instruktoři. Také vás určitě potěší snadná dostupnost i místní příznivé ceny. Báječnou lyžovačku si tak tady užijí všichni návštěvníci. Zimní aktivity ve vile Máchovka v Krkonoších však tímto rozhodně nekončí!

Rezervovat pobyt ve vile Máchovka

Další zimní aktivity ve vile Máchovka v Krkonoších

Proháníte se rádi na běžkách? Vedle upravených běžeckých tratí v přírodě, kde za příznivých sněhových podmínek můžete naběhat i více než 10 km v dosahu vily, je vám k dispozici nedaleko ubytování i běžecký okruh, který si rychle zamilujete. Celková délka okruhu je 1 km a je pravidelně udržován. Díky osvětlení se na něj můžete vydat i v pozdním odpoledni nebo navečer. Je vhodný pro bruslení i klasiku. A můžete si ho užít zdarma! Kromě sjezdových a běžeckých tratí nabízí vila Máchovka Krkonoše i další zimní aktivity! K zimním radovánkám patří neodmyslitelně i bruslení. I tento sport pro nás není cizí. Hned pod vilou si můžete užít veřejné bruslení na místním stadionu, které vás nadchne.

Relax po zimních aktivitách ve vile Máchovka

Dopřejte si zasloužený relax po zimních aktivitách ve vile Máchovka! Uvnitř vily na vás čeká finská sauna se sprchou a odpočívárnou lákající k odpočinku i romantickým chvilkám ve dvou. Po fyzické aktivitě je to vítaný restart a určitě odtud vyjdete jako znovuzrození. Odpočinout se dá i u souboje v šipkách nebo stolního fotbálku, které vám jsou k dispozici. A pokud jste vodomilové, nebo vám při pobytu nepřeje počasí, nezoufejte! V Nové Pace blízko vašeho ubytování je celoročně otevřený krytý bazén, kde na vás čeká kromě plavání i sauna, pára, vířivka a také populární otužování v bazéně venku. A naši nejmenší hosté? Pro ně je ve vile nachystán dětský koutek, kde si užijí spoustu legrace a zaručeně se tu zabaví, což ocení i rodiče.

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3