slide
Blog

Přijeďte si užít lyžování v Krkonoších

21.6.2023

Chcete si v zimě užít parádní dovolenou na lyžích? Když už jedete na hory, tak pojeďte rovnou na ty nejvyšší! Ovšem Krkonoše nejsou jenom o nejvyšší hoře Sněžce, ale najdete v nich spoustu krásných míst, kde si užijete perfektní lyžovačku. A jeden takový špičkový areál s přilehlým ubytováním přímo na sjezdovce je v Nové Pace. Užijte si luxusní lyžování v Krkonoších pár kroků od naší vily Máchovka.

Lyžování v Krkonoších přímo u vily

Lyžování v Krkonoších přímo u naší vily vás stoprocentně nezklame. Máte rádi sjezdové lyžování? Bydlíte přímo u sjezdovky. Jste spíše příznivci běžek? Co by kamenem dohodil jsou udržované běžecké tratě. Zároveň se nemusíte mačkat v přeplněném středisku, ale můžete využít ubytování v soukromí.

Chci online rezervaci 

V lyžařském areálu najdete vše, co potřebujete

Lyžařský areál SKI Máchovka je společně se zimním stadionem vzdálen 100 metrů od vily a můžete zde využít dvě zasněžované a osvětlené sjezdové tratě a dva dětské lyžařské pásy. Pokud s lyžováním teprve začínáte nebo ho chcete naučit děti, je zde i lyžařská a snowboardová škola. Nechybí ani zasněžovaný a osvětlený běžkařský okruh.

Lyžováním to nekončí …

Pokud by vás lyžování přeci jenom omrzelo, nebo jste si od něj chtěli dát na chvíli pauzu, můžete místo lyží nazout brusle. V blízkosti naší vily se totiž nachází veřejné bruslení.
A pokud se vám nikam nechce, i u nás máme spoustu aktivit, které vám zpestří pobyt u nás:

  • herna s kulečníkem a šipkami
  • deskové hry, karty
  • stolní tenis, stolní fotbálek, stolní air hokej
  • finská sauna se sprchou a odpočívárnou

Více o aktivitách u nás

Vila Máchovka disponuje třemi byty a společnými prostory

Vila Máchovka je čerstvě zrekonstruovaná rodinná vila, která má tři na sobě nezávislé byty. Ty jsou ale zároveň prakticky propojeny společnými prostory. To znamená, že každý byt má své zázemí, ale zároveň je prostor pro společné trávení volného času.

Více o vile 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3