slide
Blog

Ubytování v soukromí v Krkonoších

30.1.2024

Hledáte ubytování v soukromí v Krkonoších, ve kterém najdete vše, na co si vzpomenete? Přijeďte k nám a zažijte zimní pohádku v našem nejvyšším pohoří! Vila Máchovka nabízí luxusní ubytování ve třech nově zrekonstruovaných apartmánech a nuda u nás rozhodně nehrozí. Pestrou nabídku aktivit najdete uvnitř vily i za jejími dveřmi. Užijte si báječný pobyt za každého počasí a rezervujte si včas svůj termín pro zimní či letní dovolenou, nebo nevšední víkend!

Krkonoše – ubytování v soukromí.

Dáváte přednost ubytování v soukromí před často přeplněnými hotely a horskými chalupami? Potom je vila Máchovka v Krkonoších to pravé pro vás! Najdete tu jak oázu klidu pro chvíle odpočinku a relaxu, tak spoustu možností pro aktivní vyžití. Krkonoše jsou atraktivním cílem pro návštěvníky ze všech koutů naší republiky v každém ročním období. Přijeďte k nám a objevte jejich kouzlo i vy. Klidné prostředí vily Máchovka je ideálním ubytováním pro rodiny s dětmi, skupiny přátel i páry toužící po soukromí. Vybavenost vily i její okolí nadchne i ty nejnáročnější hosty.

Rezervovat termín 

Luxusní ubytování v soukromí

Nebojte se být nároční! Luxusní ubytování v soukromí vyhledává stále více návštěvníků. Vila Máchovka nabízí komfortní zázemí se vším, co k němu patří. Všechny apartmány jsou plně vybavené. Společné vnitřní prostory nabízejí zimní zahradu, hernu s kulečníkem a šipkami, stolní tenis a v neposlední řadě také finskou saunu s odpočinkovou zónou. Je ideálním místem pro zimní i letní sporty a rekreační vyžití. Které aktivity máte ve vile na dosah?

  • Sjezdové i běžecké lyžování
  • Bruslení
  • Turistiku
  • Houbaření
  • Rybaření
  • Tenis a volejbal
  • Fotbálek a další aktivity na zahradě vily
  • Plavání
  • A mnoho dalších…

Při zimním pobytu oceníte skvělou dostupnost tratí různých obtížností. Na své si tak přijdou malí i velcí lyžaři, začátečníci i pokročilí. Při výborných sněhových podmínkách lze lyže nasadit přímo u vily, což ocení všichni ubytování. Běžkaři navíc mohou navštívit osvětlený lyžařský okruh, který najdete na okraji města. Atraktivní prostředí však nabízí spoustu možností nejen v zimním období. Horskou túrou či příjemnou procházkou po okolí pestrá nabídka trávení volného času zdaleka nekončí. Za dalšími volnočasovými aktivitami se můžete vydat například za plot vily, kde najdete oblíbený sportovní areál, nebo můžete ve městě navštívit celoročně otevřený plavecký bazén.

Další výhody ubytování v soukromí ve vila Máchovka

Přijeli jste si do Krkonoš především odpočinout? Ubytování v soukromí vám vaši představu splní. Pokud dáváte přednost tichu a klidu bez turistů, vila Máchovka vám nabídne ideální útočiště. Ať už si chvíle klidu vychutnáte s knihou ve stínu stromů nebo zimní zahradě, či při saunování, určitě budete spokojeni. A pokud přece jen zatoužíte po nějaké aktivitě, z pestré nabídky si určitě vyberete. Na pohodlí našich hostů nám skutečně záleží, proto chceme, abyste se u nás cítili příjemně a měli veškeré pohodlí. K tomu určitě přispěje také parkování přímo u vily, její moderní zařízení či dobrá dostupnost i v zimním období. Vila je situována v klidném prostředí. Přírodní krásy máte doslova na dosah ruky, ale zároveň můžete využít i výhody města.

Více o vile Máchovka 

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3