slide
Blog

Kam na výlet v Krkonoších?

24.11.2023

Hledáte inspiraci, kam na výlet v Krkonoších? Během pobytu ve vile Máchovka se rozhodně nudit nebudete. Toto komfortní ubytování nabízí svým hostům nejen bohaté sportovní i rekreační vyžití za každého počasí, ale také je navíc je skvělým výchozím bodem pro atraktivní výlety v našem nejvyšším pohoří.

výlet krkonoše

Kam na výlet v Krkonoších z vily Máchovka

Luxusní vilu Máchovku najdete ve městě Nová Paka, jehož okolí přímo láká k nejrůznějším výletům. Samozřejmě však záleží především na vašich preferencích. Chystáte se u nás strávit báječný pobyt s rodinou? Toužíte po pořádném výšlapu s partou přátel? Vyhledáváte klidné procházky přírodou? Nebo se jen chcete odreagovat od všeho a od všech? Ať už patříte ke kterékoliv skupině našich hostů, můžeme vám slíbit, že si u nás přijde na své opravdu každý. Záleží jen na vás, kam se vypravíte na výlet v Krkonoších z vily Máchovka. Zajistěte si váš nezapomenutelný pobyt na vile Máchovka co nejdříve a užijte si všechny možnosti, které vám toto luxusní ubytování nabízí!

Rezervovat pobyt 

Naše tipy, kam na výlet v Krkonoších

Těšíte se na pobyt v naší vile? Potom určitě oceníte naše osvědčené tipy, kam se od nás můžete vydat na výlet v Krkonoších. Všechny jsou v dojezdové vzdálenosti autem do 45 minut, takže se nemusíte bát, že byste strávili delší čas na cestě za dobrodružstvím a poznáním. Jaké tipy na výlet v Krkonoších patří mezi ty nejoblíbenější?

  • Jánské Lázně – lákají k procházce po známé lázeňské kolonádě a okolí, nebo se odtud můžete vypravit lanovkou či pěšky na Černou horu. Cestu zpět můžete zvolit přes černohorské rašeliniště, které je neobyčejným výtvorem přírody.
  • Špindlerův Mlýn – stal se východiskem pro mnoho známých turistických cílů. Podnikněte výpravu lanovkou na Medvědín a dále po svých na Zlaté návrší ke krásnému Pančavskému vodopádu, se zastávkou na Vrbatově boudě a poté přes boudu Labskou Labským dolem zpět. Toužíte zdolat naši nejvyšší horu? Potom se ze Špindlerova Mlýna můžete vydat malebným údolím Bílého Labe přes Luční boudu až na Sněžku.
  • Horní Mísečky – možné ne tolik známé, ale oblíbené místo pro výlet na Medvědín, odkud můžete dojít až k prameni Labe, a tedy i Labské boudě.
  • Těmito tipy na výšlapy však vaše dobrodružství v Krkonoších rozhodně nemusí skončit! Naplánujte si sami ten nej výlet v Krkonoších!

Výlet z naší vily na dosah Krkonoš

Výlet z naší vily na dosah Krkonoš si užijí všichni naši hosté. Pokud toužíte poznat i naše okolí, nejen Krkonoše, pak nabízíme další atraktivní možnosti výletů. V dosahu vily Máchovka najdete spoustu turistických cílů, mezi něž patří hrady, vyhlídky, rozhledny, muzea, historické objekty i nejrůznější tematické stezky a okruhy. A co bychom doporučili pro nejmenší návštěvníky? Samozřejmě kromě bohatého vyžití v naší vile i na její zahradě, nabízíme i další lákavé cíle. Které mezi ně patří? Nejblíž od vašeho ubytování najdete pohádkovou cestu v Lázních Bělohrad. Oblíbená je i Rumcajsova stezka z Mladějova do Jíčína. Nesmíme samozřejmě opomenout Safari Park Dvůr Králové n/L nebo v letním období populární Baldův svět v Mladých Bukách. Inspirujte se i dalšími tipy na výlet pro všechny věkové kategorie v různých ročních obdobích!

Další tipy na výlet 

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3