slide
Blog

Báječná zimní dovolená na horách

16.5.2023

Zažijte i vy báječnou zimní dovolenou na horách! Udělejte si radost a zajistěte si ještě dnes termín, ať se můžete začít těšit. Milujete zimní období? Kde jinde strávit zimní dovolenou než na zasněžených vrcholcích Krkonoš. Ať už patříte k aktivním vyznavačům zimních sportů, nebo toužíte po odpočinku, přijeďte k nám!

Zimní dovolená na horách podle vašich představ

Zastavte se, přivřete na chvilku oči, ať si můžete vysnít zimní dovolenou na horách přesně podle vašich představ… Po skvělém dni stráveném na svazích sjezdovky, trasách běžeckých tratí, sáňkováním či procházce zasněženou krajinou, se vrátíte do vily, ve které vás čeká teploučko a pohodlí. Lyže jednoduše odložíte v připravené lyžárně a můžete rovnou zamířit do prostorné a plně vybavené kuchyně na něco dobrého, nebo se jít zrelaxovat do finské sauny s odpočinkovou zónou. Poté si můžete užít společný večer s přáteli, rodinou nebo partnerem příjemným posezením obohacené o hru šipek, stolního tenisu či kulečníku. Tato představa se snadno může stát skutečností, pokud se rozhodnete strávit zimní dovolenou na horách ve vile Máchovka! Na nic nečekejte a rezervujte si svůj termín zimní dovolené na horách!

Včasná rezervace zimní dovolené na horách 

Zimní dovolená na horách ve vile Máchovka

Zimní dovolená na horách ve vile Máchovka vás určitě nezklame. Ubytování u nás najdete kousek od sjezdových tratí a na dosah jsou také tratě běžecké. Naše luxusní vila nabízí komfortní ubytování ve dvou prostorných bytech s dispozicí 2+kk plus dalším pokoji s vlastním sociálním zařízením. Dále nabízí společné prostory v podobě perfektně zařízené kuchyně, jídelny, zimní zahrady a vnitřní herny. A jako bonus pro váš skutečný odpočinek tady najdete finskou saunu se sprchou a lehátky, kde si dopřejete skutečný odpočinek.

Zimní dovolená na horách v Nové Pace

Máte v hledáčku komfortní zimní dovolenou na horách, ale zároveň nechcete být izolováni v přeplněném horském středisku? Potom je pro vás naše ubytování ideální! Kousek od vily Máchovka najdete pečlivě udržované sjezdové tratě, kde si užijete báječnou lyžovačku vy i vaše děti. Běžkaři se můžou vydat na nedaleké vrcholky Krkonoš nebo využít blízký zasněžovaný lyžařský okruh. Tím však zimní dovolená na horách v Nové Pace rozhodně nekončí! Chcete si zabruslit? Veřejné bruslení najdete také v blízkosti našeho ubytování. A pokud si budete chtít od zimy trošku odpočinout, nebo vám zrovna nebude přát počasí, není nic jednoduššího, než navštívit místní plavecký bazén s parní komorou a vířivkou. Nová Paka je městem, ve kterém to žije. Svou polohou mezi Českým rájem a Krkonošemi láká turisty ze všech koutů republiky v zimě i v létě.

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3