slide
Blog

Ubytování u sjezdovky v Krkonoších

25.4.2023

Sháníte komfortní ubytování u sjezdovky v Krkonoších? Potom jste tady na správné adrese! U nás máte sjezdovku opravdu na dosah. Už 100 metrů od vily můžete nazout lyže a užít si dvě zasněžované, osvětlené sjezdovky. Díky lyžařským pásům a lyžařské i snowboardové školičce si tu na své přijdou i nejmenší sportovci. A to není zdaleka vše, co vám naše ubytování u sjezdovky poskytne!

Aktivní zimní dovolená v Krkonoších – ubytování přímo u sjezdovky

Ubytování přímo u sjezdovky ocení v zimním období nejen všichni lyžaři. Vila Máchovka nabízí ubytování u sjezdovky pro všechny aktivní lyžaře i ostatní sportovce, turisty a rekreanty. Najdete tu ideální zázemí pro rodiny s dětmi, skupinky přátel i sportovní soustředění. Užíváním si sjezdových tratí kousek od vily však vaše aktivní zimní dovolená rozhodně nekončí! Proháníte se raději na běžkách? Pak je tu pro vás nedaleký osvětlený běžkařský okruh. Baví vás bruslení? Také vám uděláme radost, protože veřejné bruslení můžete využít nedaleko vily.

Báječný pobyt v Krkonoších v zimě i v létě – ubytování u sjezdovky

Chcete si vychutnat báječný pobyt v Krkonoších v zimě i v létě? Vila Máchovka nabízí skvělé vyžití a množství aktivit v zimním i letním období. Celý rok můžete odtud podnikat zajímavé a dobrodružné výlety po okolí. A nejen to! Umístění tohoto ubytování v Krkonoších je opravdu perfektní, protože v jeho dosahu na vás čeká spousta aktivit, ze kterých budete nadšeni. Přímo ve vile je vám k dispozici herna, ve které najdete kulečníkový stůl, šipky a stolní tenis. Na zahradě objevíte dokonce malé fotbalové hřiště a malinké hřiště na florbal či nohejbal. A co víc? Malá horolezecká stěna a skluzavka nadchne i nejmenší účastníky pobytu. A to zdaleka není vše!

Rezervace ubytování 

Další vyžití před i za plotem vily Máchovka

Všichni ubytování hosté určitě ocení i možnost využít gril nebo ohniště. Jen si představte tu vůni grilovaného masa nebo čerstvě upečeného špekáčku. U nás se můžete těšit na obojí, pokud budete chtít. Třešničkou na dortu je Finská vana, ve které se můžete skvěle zrelaxovat. A na co se můžete těšit za plotem?

  • veřejné posilovací sportoviště
  • skatepark
  • dopravní hřiště
  • 50m od vily se nachází restaurace, ve které se můžete nejen skvěle najíst, ale navíc nabízí za poplatek tyto sportoviště: plážový volejbal, hřiště na pétanque, bowling a squash

Vyžití najdete před i za plotem vily Máchovka, takže si tady opravdu přijde na své každý. Ať už toužíte po pobytu odpočinkovém nebo aktivním, vaše přání budou splněna u nás. Tak na nic nečekejte a zamluvte si pobyt v báječném ubytování u sjezdovky v Krkonoších!

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3