slide
Blog

Luxusní pronájem chaty v Krkonoších

23.3.2023

Krkonoše patří právem mezi nejoblíbenější turistická místa. Směřují sem kroky návštěvníků z různých koutů republiky i zahraničí v každém ročním období. Ať už i vy patříte mezi aktivní lyžaře, vyznavače vysokohorské turisty, nebo toužíte strávit chvíle odpočinku uprostřed krásné přírody, dopřejte si luxusní pronájem chaty v Krkonoších!

Pronájem celé chaty v Krkonoších

Chystáte se na víkend nebo dovolenou do Krkonoš a jste domluvení s dalšími rodinami či partou přátel? Pak určitě oceníte možnost pronájmu celé chaty v Krkonoších. Tento typ ubytování je čím dál populárnější. Chytře řešené chalupy či vily nabízí jak soukromí, tak i společné místnosti pro čas strávený s vašimi přáteli či příbuznými. Získáte tak své zázemí s domácí atmosférou sami pro sebe. A to většinou včetně zahrady a dalších bonusů, mezi něž často patří dětské hřiště, sauna či vířivka. Navíc vám odpadne starost s tím, jestli nerušíte ostatní hosty. Jednoduše si díky pronájmu celé chaty uděláte dovolenou podle svých představ.

Další výhody pronájmu celé chaty v Krkonoších

Pronájem celé chaty je vhodný pro skupiny přátel, rodiny s dětmi, sportovní soustředění nebo třeba teambuilding. Tuto možnost ubytování tedy většinou volí skupiny lidí, kteří se znají a chtějí spolu trávit čas ve společných prostorách jako je kuchyně, společenská místnost, venkovní posezení a další. Rodiny s dětmi ocení vlastní zázemí, přičemž nikoho nebude rušit veselé pobíhání jejich ratolestí. Naše chata nabízí prostornou kuchyň s potřebným vybavením. Možnost sami si vařit nebo třeba večer posedět u grilu vám hotel určitě nenabídne. A pokud chcete vyrazit s vaším čtyřnohým mazlíčkem, určitě nebudeme proti. Objevte i vy další výhody pronájmu naší celé chaty v Krkonoších a rezervujte si svůj termín!

Rezervovat chatu v Krkonoších 

Pronájem chaty Krkonoše celoročně

Většina chat v Krkonoších je uzpůsobena k tomu, aby mohla být bez problému obývána celoročně. Vždyť spousta návštěvníků vyhledává hory právě v zimním období, aby si užili zimní radovánky v plném rozsahu. Pokud chcete vyrazit na sjezdovku nebo se prosvištět na běžkách, pohlídejte si polohu pronajímané chaty. Řada z nich se nachází v blízkosti lyžařských areálů, což je velkou výhodou. Chatu si můžete pronajmout i přes prázdniny, svátky, či pokud chcete prožít netradičního Silvestra na horách. Tyto termíny však doporučujeme kvůli velké obsazenosti zajistit s velkým předstihem. Někteří turisté raději volí ubytování v mimosezóně kvůli menšímu počtu lidí a tím pádem většímu klidu. A hojně využívané termíny jsou samozřejmě v létě, kdy se dá naplno výletovat a užít si i dalších aktivit, které teplé počasí pro čas strávený venku nabízí.

Vila Máchovka 

Přijeďte k nám

Chtěli byste strávit pohodový pobyt v Krkonoších v luxusní zrekonstruované rodinné vile, která nabízí spoustu aktivit? Hledáte méně prozkoumanou oblast, protože velká střediska s davy lidí vás příliš nelákají? Přijeďte k nám! Ve vile Máchovce najdete klid, komfortní zázemí, ale i spoustu možností, jak aktivně strávit volný čas. Podívejte se sami, co všechno naše ubytování nabízí!

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3