slide
Blog

Letní dovolená v Krkonoších má své kouzlo

17.2.2023

Přemýšlíte, kam v létě vyrazíte na dovolenou? Z představy povalování se u moře nebo návštěv památek, když je venku třicet stupňů, se vám dělá mdlo? Tak vyražte do hor. Letní dovolená v Krkonoších si určitě zaslouží vaši pozornost. Čeká tu na vás krásné prostředí, přírodní zajímavosti a spousta zážitků.

Letní dovolená v Krkonoších nabízí příjemné počasí i aktivity

Nemáte rádi horko? Pak je pro vás letní dovolená v Krkonoších tou nejlepší volbou. Počasí na horách je totiž příjemné - nejsou tu extrémní vedra a naopak si zde užijete svěžího větříku a čerstvého vzduchu. Ideální počasí na turistiku nebo cyklovýlet.

Chci rezervaci ubytování 

Hory jsou přímo ideální pro aktivní dovolenou v pohybu. Najdete tu velké množství turistických stezek a cyklotras, osvěžit se můžete u vodopádů nebo můžete navštívit různé atrakce.

Zavřete oči a nadechněte se …

Hory jsou také synonymum pro relax. Čerstvý vzduch prosycený vůní lesa je úplným balzámem pro duši i tělo. Stačí se jen tak procházet po lese, poslouchat zpěv ptáků a prostě vypnout a načerpat síly, abyste se domů vrátili odpočatí a s novým elánem.

Krkonoše jsou perfektní i pro děti

Pokud máte děti, letní dovolená v Krkonoších je ideální jak pro ně, tak i pro vás. Po celodenním pobytu na vzduch a běhání po kopcích a lesích padnou do postele, a vy budete mít klidné večery pro sebe, třeba u skleničky vína nebo piva.


Ubytovat se můžete v naší vile

Pokud hledáte moderní ubytování se spoustou aktivit, naše vila Máchovka pro vás bude to pravé. Jedná se o nově zrekonstruovanou rodinnou vilu s třemi na sobě nezávislými byty s prakticky propojenými společnými prostory.

Chci vědět více o vile 

Máchovka nabízí aktivity i odpočinek

Vila Máchovka umožňuje široké sportovní a odpočinkové vyžití. Mnoho aktivit pro děti i dospělé je k dispozici přímo uvnitř vily i na jejím pozemku. Hned za plotem začíná sportovní areál, který nabízí snad všechny možné sporty. V létě můžete vyrazit na pěší výlet, toulky na kole či na ryby k nedalekému rybníku.

Více o aktivitách

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3