slide
Blog

Kvalitní ubytování Nová Paka u vleku Máchovka

13.12.2022

Plánujete zimní dovolenou v Krkonoších? Ve velkých střediscích jste již byli a chcete něco menšího, rodinnějšího, co je navíc blíž a přímo u vleku? Jste 2 či více rodin nebo jedna hodně velká? Jste parta přátel či sportovní tým? Čekáte od ubytování komfort, kvalitu, relaxaci a zábavu? Právě jste našli to pravé: Vila Máchovka Nová Paka.

Komfort v nové Vile Máchovka

Vila Máchovka nabízí kvalitní ubytování ve dvou prostorných bytech (2+kk) a jeden velký pokoj se samostatnou koupelnou a předsíní. Dále jsou k dispozici společné prostory: obývací pokoj, terasa, jídelna a velká kuchyň. Samozřejmostí je moderní vybavení všech místností. Užijete si zde komfort pro relaxaci i aktivní dovolenou, kterou si můžete uvnitř vily zorganizovat zcela dle svého, na čas je to zkrátka váš přívětivý domov.

 

Ski areál Máchovka pár kroků

Nebaví vás vláčet lyže a děti směrem k lanovce? Nebojte, my Vás ubytujeme přímo u vleku. Lyžařský areál SKI Máchovka i zimní stadion se nacházejí 100 m od vily. Můžete si zde užít dvě zasněžované a osvětlené sjezdové tratě, dva dětské lyžařské pásy, případně i lyžařskou a snowboardovou školu. Zkrátka cokoliv vyžadujete od lyžařských radovánek s rodinou či přáteli. Pro milovníky klasiky nechybí ani zasněžovaný a osvětlený běžkařský okruh a zimní stadion vás rád přivítá na veřejném bruslení.

Vytvořit rezervaci

Relax a zábava přímo ve vile

V případě nepřízně počasí či kdykoliv jindy se můžete bavit či relaxovat. Naše vila nabízí: finskou saunu s odpočívárnou a venkovní finskou vanou, hernu s kulečníkem a šipkami nebo stůl na stolní tenis. Venku je gril a ohniště. Dále malé hřiště ne fotbálek, na hokej či florbal a koš na basket. Pro děti máme malou stěnu či skluzavku. Zkrátka se nemusíte bát nepřízně počasí nebo nudy v den, kdy se vám nechce sportovat.

Sportovního areál Nová paka

Vila Máchovka je ideální pro soustředění sportovních týmu. Nabízíme ubytování uprostřed sportovního areálu. Kromě Ski areálu a zimního stadionu je hned za plotem také veřejné posilovací sportoviště, skatepark, dopravní hřiště a za poplatek tenisový areál. Hned za rohem je pak fotbalový stadion. Restaurace se sportovním centrem je vzdálena pouze 50 m od vily a umožňuje využít za poplatek plážový volejbal, hřiště na petanque, bowling, squash či masáže.

Zaujala Vás naše vila?
Vytvořte si u nás rezervaci
Rezervace
3